Telefonu uzskaite SAP R/3 sistēmā. - Koraskovs, Aleksandrs (Latvijas Universitāte, 2017)
Šajā darbā tiek detalizēti aprakstīta telefonu uzskaites sistēma, kura ir realizēta uz SAP R/3 sistēmas bāzes. Sistēma veic telefonu uzskaiti, rēķinu detalizācijas importu no LMT, Tele2 un iekšējās LDZ sistēmas. Piestāda rēķinus uzņēmuma klientiem. Veic ieturējumus no darbiniekiem. LDZ koncerna uzņēmumiem veido kreditora rēķinus ar izmaksu sadali.

This work is described in detail phone accounting system is implemented in the SAP R / 3 system. The system performs phones accounting, take the invoice detail imports from LMT, Tele2 and internal LDZ systems. Make invoices to company's customers. Shall withhold from employees. For LDZ group companies make the creditor invoice of cost-sharing.
Telephone accounting in SAP R/3 system.
Keywords: Datorzinātne; SAP; ABAP; telefoni; uzskaite; LDZ