“SAP C4C” sistēmas papildināšana un integrācija ar ārējām sistēmām - Zālamans, Tomass Dāvis (Latvijas Universitāte, 2022)
Kvalifikācijas darba mērķis ir papildināt klientu attiecību pārvaldības sistēmas “SAP C4C” funkcionalitāti integrējot to ar ārēju lietotni “servisa katalogs”, kura ļaus klientu atbalsta speciālistiem viegli atrast atbildes uz dažādiem produktam specifiskiem jautājumiem. Darbs tika izstrādāts izmantojot Kubernetes un Docker tehnoloģijas, React bibliotēku, Go un JavaScript programmēšanas valodas.

The purpose of the qualification paper is to extend the functionality of the customer relationship management system "SAP C4C" by integrating it with an external application “service catalog”, which allows customer support specialists to easily find answers to various product-specific questions. The application was developed using Kubernetes and Docker technologies, React library, Go and Javascript programming languages.
“SAP C4C” system extension and integration with external systems
Keywords: Datorzinātne; SAP; SAP C4C; Kyma; Kubernetes; Docker