Rīks studiju programmu satura analīzei - Tillers, Dainis (Latvijas Universitāte, 2010)
Studiju programmu satura analīzes rīks ir tīmekļa aplikācija, ar kuras palīdzību var veikt studiju programmu un kursu satura kvalitātes analīzi. Sistēma piedāvā studiju kursu satura detalizētākai, precīzākai un daudzpusīgākai aprakstīšanai izmantot jēdzienus. Jēdzienu izmantošana sniedz iespēju veikt dažādu kursu un programmu saturu salīdzināšanu.

Tool for study program content analysis is web based application which provides ability to perform study program and course content quality analysis. System offers more detailed, accurate and versatile course description using concepts. Use of concepts provide ability to perform various compares for program and course content.
Tool for study program content analysis
Keywords: Datorzinātne