Darba samaksa, tās aprēķināšanas kārtība un uzskaite SIA "K&P Finanšu serviss" - Alksne, Alise (Latvijas Universitāte, 2013)
Diplomdarba tēmas nosaukums ir „Darba samaksa, tās aprēķināsanas kartība un uzskaite SIA „K&P Finanšu serviss””. Diplomdarba mērķis ir izpētīt darba samaksas teorētiskos aspektus un darba samaksas organizāciju uzņēmumā, lai izstrādātu priekšlikumus uzņēmuma darba samaksas sistēmas pilnveidošanai. Darbā sniegts uzņēmuma SIA „K&P Finanšu serviss” saimnieciskās darbības raksturojums un izpētīts, kā darba samaksas organizācija, apreķināšana un uzskaite notiek uzņēmumā. Uz pētījuma pamata tiek izstrādāti priekšlikumi uzņēmuma darba samaksas sistēmas pilnveidošanai. Darba galvenie rezultāti apkopoti secinājumos un priekšlikumos. Diplomdarbs ir izstrādāts galvenokārt pamatojoties uz LR normatīvajiem aktiem un speciālo literatūru. Darba apjoms ir 63 lpp., kas satur 2 attēlus, 4 tabulas un 5 pieliekumus. Darba izstrādei ir izmantoti 31 literatūras avoti. Atslēgvardi: darba samaksa, apēķināšana, uzskaite.

Diploma Paper themes entitled „Wages, the way of calculating and accounting for them at SIA „K&P Finanšu serviss”” The aim of the Diploma Paper is to look into the theoretical aspects of wage and salary organization at the company, to develop proposals for improving the salary system. The Diploma Paper describes and explores SIA „K&P Finanšu serviss” business performance. Organisation,calculation and tracking of wages. On the basis the study has developed, the proposals been made for improving the salary system within the company. The main results are summarized conclusions and proposals. The Diploma Paper is written primarily on the basis of the laws and regulations of the Republic of Latvia and professional literature. The amount of work is 63 pages, which contains 2 images, 4 tables and 5 attachments. Work based on 31 information sources. Keywords: wages, calculating, records.
Wages, the way of calculating and accounting for them at SIA "K&P Finanšu serviss"
Keywords: Ekonomika