Informācijas drošības politika uzņēmumā - Brakovska, Inese (Latvijas Universitāte, 2012)
Attīstoties tehnoloģijām, informācijas drošība uzņēmumiem kļūst aizvien aktuālāks jautājums. Jebkuram uzņēmumam ir ļoti svarīgi nosargāt savu un savu klientu informāciju, gan lai saglabātu reputāciju, gan lai neciestu būtiskus zaudējumus, ja tiek uzlauztas informācijas sistēmas. Darbā tiek apskatītas datu aizsardzības metodes, to raksturojums un nepieciešamība. Darbā tiek analizētas Unicredit Leasing procedūras, kas saistītas ar IT. Darba rezultātā ir iegūts Incidentu seku novēršanas plāns, kas palīdzēs uzņēmumam pēc iespējas efektīvāk rīkoties dažādu incidentu gadījumos. Darba mērķis ir iepazīties ar Unicredit Leasing drošības procedūrām un sniegt priekšlikumus to pilnveidošanā.

Development of technology makes information security for enterprises an increasingly important issue. For any business it is very important to protect company’s and it’s customers information, to maintain the reputation and not to suffer substantial losses, if the information systems have been compromised (hacked). In this work data protection methods are examined, as well as their characteristics and necessity. In this workthe UniCredit Leasing procedures related to IT are analised. Work has provided an incident recovery plan that will help the enterprise, as efficiently as possible, to handle various types of incidents. The aim of the work is to get acquainted with Unicredit Leasing, security procedures and make recommendations for their improvement.
Information Security policy for the Enterprise
Keywords: Vadībzinātne