Mārketinga komunikāciju pilnveidošanas iespējas SIA "Dezinfektors-1". - Jansone, Dace (Latvijas Universitāte, 2013)
SIA „Dezinfektors-1” pieredze mārketinga komunikācijās ir ļoti neliela, taču veiksmīgai darbības turpināšanai nepieciešama esošo komunikāciju pilnveidošana un jaunu komunikāciju veidu apgūšana. Šī darba mērķis ir, pamatojoties uz teorētiskām atziņām par mārketinga komunikācijām, pētāmā uzņēmuma SIA „Dezinfektors-1” konkurentu pieredzi un potenciālo klientu aptauju, novērtēt esošās mārketinga komunikācijas SIA „Dezinfektors-1”, atklāt nepilnības un sniegt priekšlikumus to pilnveidošanai. Darba apjoms ir 77 lpp., tajā iekļautas 4 tabulas un 28 attēli, darbam pievienoti 7 pielikumi. Darbu varētu izmantot citu deratizācijas, dezinsekcijas pakalpojumu sniedzēju mārketinga komunikāciju analīzē. Atslēgvārdi: mārketinga komunikācijas, komunikāciju veidi, komunikāciju līdzekļi, SIA „Dezinfektors-1”, kaitēkļu iznīcināšana, deratizācija, dezinsekcija

Experience of „Dezinfektors-1” Ltd. in marketing communications is very small, but improvement of existing communications and acquirement of new types of communications is needed to continue business successfully. The purpose of this paper is to evaluate existing marketing communications in „Dezinfektors-1” Ltd., find out weaknesses and make suggestions for improving them, based on theoretical statements, experience of the company’s competitors and survey of potential customers. The paper consists of 77 p., it has 4 tables and 28 illustrations, there are 7 attachments added. The paper could be used for analyzing marketing communications of other pest control service providers. Key words: marketing communications, types of communication, instruments of communication, „Dezinfektors-1” Ltd., pest control, deratisation, disinsection
Improvement options for marketing communications in "Dezinfektors-1" Ltd."
Keywords: Vadībzinātne