Pašdarbības kolektīvu vadības sistēma - Peisenieks, Jānis (Latvijas Universitāte, 2012)
Šajā dokumentā aprakstītā kvalifikācijas darba mērķis ir izveidot pašdarbības kolektīvu vadības sistēmu. Sistēmas mērķis ir atvieglot pašdarbības kolektīvu pārvaldi un digitalizēt pēc iespējas lielāku daudzumu kolektīvu pārvaldes darbu. Izmantojot šo sistēmu, gan kolektīvu dalībniekiem, gan vadītājiem būs iespējams redzēt visu ar sevi saistīto informāciju un sadarboties ar pārējiem kolektīva dalībniekiem. Sistēma izstrādāta kā tīmekļa vietne, izmantojot PHP, Zend Framework programmietvaru, MySQL un jQuery bibliotēku.

The aim of the qualification work described in this document, is to create a management system of self-organized groups .The system aims to ease the every day tasks of managing a self-organized group, and to digitize as many of the management tasks. By using this system, both the members of the group, as well as the leaders, will be able to see all the information relating to them, as well as work together with other members of the group. The system is built as a web-site, using PHP, Zend Framework, MySQL and the jQuery library.
Management system of self-organized groups
Keywords: Datorzinātne