Ilgtermiņa peritoneālās dialīzes komplikācijas: klīniskie un laboratoriskie rezultāti pacientiem ar terminālas nieru mazspējas stadiju - Dalain, Mujahed (Latvijas Universitāte, 2025)
Nosaukums: Ilgtermiņa peritoneālās dialīzes komplikācijas: klīniskie un laboratoriskie rezultāti pacientiem ar terminālas nieru mazspējas stadiju

Long-Term Complications of Peritoneal Dialysis: Clinical and Laboratory Outcomes in Patients with End-Stage Renal Disease
Long-term complications of peritoneal dialysis: clinical and laboratory outcomes in patients with end-stage renal disease
Keywords: Medicīna; Peritoneal Dialysis; End-Stage Renal Disease; Long-Term Complications; Peritonitis