Pirmás pamahzibas tautas saimneezibâ [Pirmās pamācības tautas saimniecībā] - (:unkn) unknown ("Pūra" apgāds, 1895)
Saturs: Ievads. Preču vērtība. Nauda un cena. Kapitāls. Kā darba spēks top par preci. Virsvērtība (peļņas tiesa). Kapitāla augšana.
Pirmās pamācības tautas saimniecībā
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; Ekonomika; Tautsaimniecība; Kapitāls; Virsvērtība; Preces; Nauda