Daži latviešu valodas jautājumi - Garais, Fricis (Autora izdevums, 1930)
Saturs: I. Grieķu vārdu un skaņu atdarināšana latviešu valodā ; II. Tautas valoda un rakstu valoda.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics; Latviešu valodas gramatika; Vārdi un nosaukumi, grieķu; Latvian grammar; Names, Greek