Aktīvā kataloga migrēšanas rīks - Katinskis, Jānis Emīls (Latvijas Universitāte, 2016)
Šī kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt programmu “Aktīvā kataloga migrēšanas rīks”. Programmas uzdevums būs veikt uz Windows Server operētājsistēmas bāzēta servera Aktīvā kataloga lietotāju un lietotāju grupu informācijas eksportēšanu jeb dublēšanu, kā arī šīs informācijas importēšanu uz jaunizveidota servera. Programma izstrādāta programmēšanas valodā C#, balstoties uz .Net ietvaru.

The goal of this qualification work is the development of program “Active Directory migration tool”. The main objective of the program will be to export the information of Active Directory user accounts and groups on Windows Server-based server, as well as to import this information on newly-created server. The program is developed in C# programming language, using .Net framework.
Active Directory migration tool
Keywords: Datorzinātne; .Net; C#; Active Directory; Windows Server; migrācija