Dzīvnieku ģenealoģijas DB unifikācija - Plūms, Pēteris (Latvijas Universitāte, 2008)
Dzīvnieku ģenealoģijas DB unifikācija ir darbs, kurā tiek apskatīts kā izmantojot esošo pieredzi līdzīgu sistēmu veidošanā (šajā gadījumā dzīvnieku ģenealoģijas DB) varētu veidot unificētu sistēmu, kurā varētu uzglabāt šāda veida datus gan no šīm sistēmām, gan arī citām (jaunām) sistēmām.

Animal genealogy DB unification is a work in which we are looking for how we can use our current experience in similar project development (in this case Animal genealogy DB) to make one unificed system that could be used for storing data from theese systems and for other (new one`s) either.
Animal genealogy DB unification
Keywords: Datorzinātne