Darba resursu nodrošināšanas sistēma uzņēmumā SIA „Evolution Latvia” un tās pilnveidošanas iespējas - Botvinko, Susanna (Latvijas Universitāte, 2012)
Bakalaura darba nosaukums: Darba resursu nodrošināšanas sistēma uzņemumā SIA „Evolution Latvia” un tās pilnveidošanas iespējas Darba mērķis ir izstrādāt ieteikums, darba resursu nodrošināšanas sistēmas uzlabošanai SIA „Evolution Latvia”. Bakalaura darbā aprakstīta SIA „Evolution Latvia” darba resursu nodrošināšanas sistēma uzņēmumā un tās pilnveidošanas iespējas. Bakalaura darbā raksturoti dati par SIA „Evolution Latvia” darbību, no uzņēmuma dibināšanas 2006.gada sākuma līdz 2011.gada augustam. Bakalaura darbā izmantotie materiāli ir vispārējā un speciālā literatūra, interneta resursi, kā arī SIA „Evolution Latvia” nepublicētie materiāli. Pētījuma rezultātā tiek atklātas SIA „Evolution Latvia” darba resursu nodrošināšanas sistēmas priekšrocības un trūkumi, kā arī izstrādāti priekšlikumi problēmu atrisināšanai. Bakalaura darba apjoms ir 73 lapas, darbā ievietotas 8 tabulas, 17 attēli, izmantoti 28 bibliogrāfiskie avoti.

The name of Bachelor’s degree work is SIA „Evolution Latvia” human resources organization and analysis. The objective of this research is to develop proposals for the improvement of the human resources organization system. Bachelor’s degree work describes human organization system and the ways of development of it in SIA „Evolution Latvia”. Within the Bachelor’s degree work is described SIA „Evolution Latvia” activities’ and operations’ data during period from 2006 till 2011 year. In this Bachelor’s degree work used sources are general and special literature, internet sources and unpublished sources of SIA „Evolution Latvia”. As the result of investigation are detected several advantages and disadvantages of SIA „Evolution Latvia” human organization system and proposals to solve the problems are introduced. Bachelor’s degree work consists of 73 pages, 8 tables, 17 pictures and 28 bibliographical entries.
SIA "Evolution Latvia" human resources organization and analysis
Keywords: Vadībzinātne