Skolotāja profesionālā darbība - Margeviča-Grinberga, Ieva; Šūmane, Ilze (LU Akadēmiskais apgāds, 2020)
Grāmatas satura apguve palīdzēs sekmēt topošo skolotāju izpratni par izglītības zinātņu būtību, aktuālo izglītības paradigmu, par skolotāja profesionālo darbību, mācību procesa būtību, skolēna mācīšanās vadību. Studenti iepazīsies ar kompetenču pieeju pedagoģiskajā procesā un citiem skolotāja profesionālās darbības aspektiem. Grāmatā iekļauti gan ierosinoši uzdevumi, sākot tēmas apguvi, gan uzdevumi patstāvīgām studijām, kā arī jautājumi diskusijai, norādīta literatūra un avoti dziļākai tēmu izzināšanai, pašrefleksijas par skolotāja profesionālo darbību veicināšanai.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Izglītības zinātne; Skolēna mācīšanās vadība; Audzināšanas teorija; Socializācijas teorija; Mācību grāmata