Mākslīgā intelekta pielietošanas iespējas automatizētajā testēšanā - Groza, Roberts (Latvijas Universitāte, 2019)
Bakalaura darbā “Mākslīgā intelekta pielietošanas iespējas automatizētajā testēšanā” ir apkopota informācija par mākslīgā intelekta darbības principiem, un kā to varētu pielietot automatizētajā testēšanā. Darbā tiek apskatīti populāri automatizētās testēšanas rīki, kas izmanto mākslīgo intelektu, un pētīts, kā tajos tiek implementēts mākslīgais intelekts. Darba ietvaros ir izmēģināti un analizēti apskatītie testēšanas rīki testa projektā. Bakalaura darbs satur 42 lappuses, 2 tabulas, 24 attēlus, 33 avotus.

The bachelor thesis “Application of artificial intelligence in autumated testing” summarizes information on the principles of artificial intelligence and how it could be used in automated testing. The paper examines popular automated testing tools that uses artificial intelligence and investigates how artificial intelligence is implemented in them. In the framework of this work the described testing tools are tested and analyzed. Bachelor thesis contains 42 pages, 2 tables, 24 images, 33 sources of information.
Application of artificial intelligence in automated testing
Keywords: Datorzinātne; Mākslīgais intelekts; Mašīnmācīšanās; Automatizētā testēšana; Automatizētās testēšanas rīki