LU Filoloģijas un filozofijas fakultātes klasiskās filoloģijas students Jānis Gefkins (1911-1938) - Zembahs, Frcis (?) (Friča (?) Zembaha Foto un palielinājumu darbnīca, 1938)
Rīgas Valsts 1. ģimnāzijas absolvents, LU Filoloģijas un filozofijas fakultātes Filoloģijas nodaļas klasiskās filoloģijas students un latviešu studentu korporācijas Fraternitas Lettica biedrs Jānis Gefkins (1911-1938), kurš aizgāja aizsaulē 27 gadu vecumā.
Jānis Gefkins (1911-1938), a graduate of Riga State Gymnasium No.1, student of classical philology at the Faculty of Philology and Philosophy of the University of Latvia and member of the Latvian student fraternity Fraternitas Lettica, passed away at the age of 27.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics::Classical philology; Latviešu studentu korporācija "Fraternitas Lettica"; Klasiskā filoloģija; Studentu akadēmiskās mūža organizācijas; Studentu korporācijas; The University of Latvia; Classical Philology; Student academical lifetime organisations; Student fraternities; Funeral; Korporāciju biedri