Projekts Atpūtas vietas "Nārija" izveidošana - Bērziņa, Diāna (Latvijas Universitāte, 2009)
Maģistra darba mērķis ir izstrādāt projektu, kura ietvaros tiek plānots dibināt uzņēmumu SIA „Nārija” 2009. gada maijā, un jau pirmajā uzņēmuma darbības uzsākšanas gadā gūt peļņu. Projekts sastāv no 80 lapaspusēm un 11 pielikumiem. Projektā ir ievietotas 24 tabulas un 16 attēli. Projekts ir sadalīts 8 nodaļās. Projekta ideja un unikalitāte balstīta uz koka laivu izvietošanu jūrā maltītes baudīšanai Kolkas pagastā.

The goal of the Master’s degree project is to develop a business project by founding company Ltd. „Narija” in May of 2009, and starting first year of its activity to profit. The project consists of 80 pages and 11 appendixes. There are 24 charts and 16 images inserted in the project. Project is divided in 8 chapters. The idea and singularity of the project is based on disposition of wooden boats in the sea as a place for dining out in village of Kolka.
Project Establichment of the rest area "Nārija"
Keywords: Finanses un kredīts