Infrastruktūras risinājumu plānošana ar SMS 2003 - Ervalds, Pēteris (Latvijas Universitāte, 2007)
Šajā darbā autors izpēta sistēmu pārvaldības rīku Microsoft Systems Management Server 2003. Autors analizē sistēmu pārvaldību rīku priekšrocības un kādu labumu no tā gūst uzņēmumi. Darba pirmajā daļā autors izpēta Microsoft Systems Management Server 2003 iespējas un piedāvā savus risinājumus, kā organizācijas var izmantot šīs iespējas savā labā. Microsoft Systems Management Server 2003 tiek salīdzināts ar citiem sistēmu pārvaldību rīkiem. Autors analizē Microsoft Systems Management Server 2003 priekšrocības un trūkumus salīdzinājumā ar citiem sistēmu pārvaldību rīkiem. Darba otrajā daļā autors veic Microsoft Systems Management Server 2003 ieviešanas plānošanu konkrētam uzņēmumam. Darba nobeigumā tiek veikti secinājumi, kādu ekonomisko labumu organizācijas gūst izmantojot Microsoft Systems Management Server 2003.

Author explores Microsoft Systems Management Server 2003 systems management software in this work. Author analyses strengths and weaknesses of systems management software and benefits that can be obtained from them. In the first part of the work author explores the features of Microsoft Systems Management Server 2003 and proposes his solutions how organizations can benefit from these features. Microsoft Systems Management Server 2003 is compared with other systems management software. Author analyses Microsoft Systems Management Server 2003 advantages and disadvantages in comparison with other systems management software. In the second part of the work author plans the implementation of Microsoft Systems Management Server 2003 for a specific organization. In conclusion the benefits of using Microsoft Systems Management Server 2003 are described
Infrastructure Solution Planning with SMS 2003
Keywords: Vadībzinātne