Laika uzskaites sistēma uz iOS - Doze, Ieva (Latvijas Universitāte, 2011)
Šajā dokumentā ir aprakstīta konkrēta “Laika uzskaites sistēma uz iOS”, kas paredzēta uzņēmuma darbiniekiem, kuriem ir ierīce “iPhone”. Sistēma kalpo kā saskarne savu darba aktivitāšu, to izpildes ilguma un citu detaļu atzīmēšanai. Labs palīgs tiem, kas vēlas ātri un efektīvi uzskaitīt pavadīto laiku darbā. Sistēma ir risinājums autorizētam klientam, bez administratīvajām tiesībām.

The paper “Time Reporting System development using iOS platform” describes a specific system meant for employees which own a device called “iPhone”. The system serves as an interface to record their work activities, execution times of those activities and other details. It's a good assistant for those who want to quickly and effectively track the time spent at work. The system is the solution to an authorized client, without administrative rights.
Time Reporting System development using iOS platform
Keywords: Datorzinātne