Uzņēmuma "Stendera Ziepju Fabrika" mārketinga komunikācijas aktivitātes 2006.gadā - Janke, Evija (Latvijas Universitāte, 2007)
Bakalaura darbs „Stendera Ziepju Fabrika” mārketinga komunikācijas aktivitātes 2006. gadā” sastāv no ievada, teorētiskās un empīriskās daļas, secinājumiem, priekšlikumiem un 3 pielikumiem. Darba mērķis bija noskaidrot, kāds ir „Stendera Ziepju Fabrikas” ieviesto klienta karšu darbības princips un kā tas ietekmē klientu lojalitāti. Teorētiskajā daļā tiek apskatīts mārketinga jēdziens, kā arī aprakstīta darba metodoloģija. Empīriskajā daļā tiek sniegts SIA „Stendera Ziepju Fabrika” darbības raksturojums, aprakstītas uzņēmuma mārketinga aktivitātes, izklāstīta pētījuma gaita, kā arī analizēti iegūtie dati. Nozīmīgākie secinājumi, kas radās pētījuma gaitā par „Stendera Ziepju Fabrikas” klienta karšu sistēmu: 1.Pārāk sarežģītais iegūšanas mehānisms; 2.Kartes tehniskais risinājums ir ļoti nepraktisks mūsdienu cilvēkam; 3.Klienta kartes īpašnieku salīdzinoši nelielās priekšrocības. Darba nobeigumā izvirzīti priekšlikumi klienta karšu sistēmas uzlabošanai.

The diploma work „Stendera Ziepju Fabrika’s marketing comunication activities in 2006” includes introduction part, theoretical and empirical parts, conclusions, propositions and three attachments. The goal of the diploma work was to research „Stendera Ziepju Fabrika” client card’s workings and how it affects client’s loyalty. In the theoretical part there are considered marketing concept and described the work’s methodology. In the empirical part there are described general information about enterprise and its marketing strategy, the main attention turned to client cards. There are also expounded research process and analysed the data. Major conclusions after „Stendera Ziepju Fabrika” client cards’ sistem research are: 1.There are too difficult card getting system; 2.Card has very unsuccessful technical solution; 3.There are too few client cards’ benefits. Major propositions are written at the end of work.
Marketing Communication Activities of the Company "Stendera Ziepju Fabrika" in 2006
Keywords: Komunikācijas zinātne