Skrējiena datu analīze - Grinfelds, Mārtiņš (Latvijas Universitāte, 2022)
Kvalifikācijas darba “Skrējiena datu analīze” ietvaros ir izstrādāta sistēma tīmekļa vietnes čaulā, kura sniedz iespēju lietotājam augšupielādēt skrējiena vai citas sporta aktivitātes informācijas datni un pretī saņemt viegli pārskatāmu datu apkopojumu, aktivitātes attēlojumu kartē kopā ar datu punktiem konkrētā lokācijā, datnes hierarhijas modeli interaktīvā formā, kā arī līniju un stabiņu diagrammas, kas reprezentē saņemtos datus.

As the core part of the qualification paper “Running data analysis”, a system within a website frame has been created which allows the user to upload a file from a running or other sporting activity workout and receive a simple data summary, a map chart with data points for each specific location, a file hierarchy model graph in interactive form, as well as line and bar graphs which represent the received data.
Data analysis of a running workout
Keywords: Datorzinātne; Tīmekļa vietne; XML datnes analīze; TCX; Python; Flask