Integrētās mārketinga komunikācijas loma zīmola atpazīstamībā un uztverē: "Virši-A" piemērs - Selezņova, Kristīna (Latvijas Universitāte, 2021)
Bakalaura darba tēma ir integrētās mārketinga komunikācijas loma zīmola atpazīstamībā un uztverē: “Virši-A” piemērs. Darba mērķis ir noskaidrot, vai un kā uzņēmumā “Virši-A” tiek izmantota integrētā mārketinga komunikācija zīmola atpazīstamībai un uztverei, vai autovadītāji pazīst šo zīmolu, kāda ir viņu attieksme un vai viņi dod šim zīmolam priekšroku. Darba teorētiskā daļā ir izpētīta un apkopota literatūra par zīmolu, mārketingu, mārketinga komunikāciju, integrēto mārketinga komunikāciju un sociālajiem medijiem. Darba empīriskajā daļā tiek izmantotas trīs pētniecības metodes: kontentanalīze, aptauja un novērojums. Bakalaura darba gaitā tika secināts, ka uzņēmums “Virši-A” veiksmīgi izmanto dažādus mārketinga instrumentus, zīmols ir atpazīstams un patērētājiem ir izveidots priekšstats par uzņēmumu.

The Bachelor’s paper theme is the role of integrated marketing communication in brand awareness and perception: the example of “Virši-A”. The main point of this paper is to find out how company “Virši-A” uses integrated marketing communications for brand awareness and perception, does drivers know and prefer this brand and what is their attitude The theoretical part of paper examines and summarizes theory of brand, marketing, mārketing communication, integrated marketing communication and social media. In the empirical part of paper are used three research methods: conten analysis, survey and observation. In the process of research, author came to conlcusions, that “Virši-A” company sucesfully uses different marketing tools, brand is recognizable and consumers have perception about it.
The role of integrated marketing communication in brand awareness and perception: the example of “Virši-A”
Keywords: Komunikācijas zinātne; zīmols; integrētā mārketinga komunikācija; sociālie mediji; Virši-A