Ekonomikas un vadības zinību attīstības problēmas. 4 - Latvijas Universitāte. Ekonomikas un vadības fakultāte; Dubra, Elena (Latvijas Universitāte, 2002)
Krājuma rakstos tiek pētītas tādas aktuālas problēmas kā: ekonomisko modeļu analīze; fiskālās un naudas politikas veidošana; Latvijas uzņēmējdarbības vides pilnveidošana; valsts iedzīvotāju dzīves kvalitātes un darba resursu novērtēšana; ārējo ekonomisko sakaru pilnveidošana; ekonomiskās informātikas attīstība; menedžmenta un mārketinga nozīme tautsaimniecībā; sociālās attīstības analīze; projektu vadīšana uzņēmējdarbībā un publiskajā pārvaldē; reģionālās un pašvaldību ekonomiskās attīstības problēmas; ekonomiskās izglītības pilnveidošanas procesi; demogrāfiskās situācijas analīze; Latvijas ekonomikas attīstība globalizācijas apstākļos.
Development problems of economics and management. 4
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; Vadībzinība; Menedžments; Finanšu politika; Fiskālā politika; Uzņēmējdarbības menedžments; Tirgvedība; Reģionālā ekonomika; Ekonomiskā informātika; Projektu menedžments; Management; Economic development