Apgrozāmo līdzekļu uzskaite un analīze VAS „Privatizācijas aģentūra” - Saviča, Ilvita (Latvijas Universitāte, 2013)
Darba mērķis ir izvērtēt VAS „Privatizācijas aģentūra” apgrozāmo līdzekļu uzskaiti un veikt to analīzi, kā rezultātā identificēt nepilnības un izstrādāt priekšlikumus to novēršanai. Diplomdarba struktūru veido trīs daļas- VAS „Privatizācijas aģentūra” darbības raksturojums, grozāmo līdzekļu uzskaites un analīzes teorētiskā daļa, uzņēmuma apgrozāmo līdzekļu uzskaites un analīzes izpēte. Diplomdarba izstrādāšanā izmantoti Latvijas Republikas likumdošana, VAS „Privatizācijas aģentūra” gada pārskati, kā arī citu autoru izdoti ekonomiska satura materiāli un interneta resursi. Atslēgvārdi: VAS Privatizācijas aģentūra, krājumi, debitori, naudas līdzekļi.

SUMMARY The aim of the Diploma Paper is to assess the state joint stock company “Privatisation Agency” current assets calculation and perform analysis, so the result of analysis would help to identify the calculation deficiencies and come up with proposals to eliminate them. The Diploma Paper consists of three parts – the description of the state joint stock company “Privatisation Agency” work principles, the theoretical part of current assets calculation and analysis, and the study of the company’s current assets calculation and analysis. In elaboration of the Diploma Paper was used the Legislation of Latvian Republic, the state joint stock company’s “Privatisation Agency” yearly reports, as well as materials of economic nature issued by different authors and Internet resources. Keywords: state joint stock company “Privatisation Agency”, resources, debtors, monetary instruments.
Accounting and Analysis of State Joint Stock Company’s „Privatisation Agency” Current Assets
Keywords: Ekonomika