Bezrecepšu medikamentu reklāmas žurnālos "Ievas Veselība" un "Veselība": attieksmes un ietekmes vērtējumi dažādās mērķauditorijās - Romule, Andra (Latvijas Universitāte, 2015)
Darbā „Bezrecepšu medikamentu reklāmas žurnālos "Ievas Veselība" un "Veselība": attieksmes un ietekmes vērtējumi dažādās mērķauditorijās” tiks izpētīta izvēlētajos žurnālos ievietoto bezrecepšu medikamentu reklāmu ietekme uz žurnālu ,,Ievas Veselība” un ,,Veselība” lasītājiem un lasītāju attieksme pret bezrecepšu medikamentu reklāmām. Darbā tiks izmantotas divas pieejas – kvantitatīvā un kvalitatīvā. Ar anketas palīdzību tiks anketēti žurnālu mērķauditorijas pārstāvji. Un kvalitatīvajā metodē tiks veikta intervija ar ģimenes ārsti un divām farmaceitēm, kuras ir kompetentas par šo tēmu runāt. Atslēgvārdi: Reklāma, veselība komunikācija, psiholoģija, bezrecepšu medikamenti, ētika, veselības žurnāli.

Bachelorthesis „Non-prescription drug advertisements in magazines "Ievas Veselība" and "Veselība": evolution of attitudes and impact on different target audiences” is a study of magazines non – prescription drug advertisements impact on magazine audiences and magazines readers attitudes towardsnon – prescription drugs. The empirical part of thes in cludes two research methods – qualitative and quantitative method. It will be carried out interviews with experts and magazines readers answer to questions.
Non-prescription drug advertisements in magazines "Ievas Veselība" and "Veselība": evolution of attitudes and impact on different target audiences
Keywords: Komunikācijas zinātne; Reklāma; Veselības komunikācija; psiholoģija; Veselības žurnāli; Bezrecepšu medikamenti