Mārketinga komunikācija un tās pilnveidošanas iespējas uzņēmumā SIA "Vlakon". - Marnauza, Ilvita (Latvijas Universitāte, 2024)
Bakalaura darba “Mārketinga komunikācija un tās pilnveidošana uzņēmumā SIA “Vlakon” mērķis ir izpētīt un izanalizēt mārketinga komunikācijas teorētiskos materiālus, novērtēt mārketinga komunikāciju uzņēmumā SIA “Vlakons” zīmolam “Pērtnieku Gardumi”, lai izstrādātu priekšlikumus mārketinga komunikācijas pilnveidošanai. Darba pirmā daļa sastāv no mārketinga komunikācijas un tās ietekmes teorētisko materiālu analīzes. Otrajā daļā tiek raksturota uzņēmuma SIA “Vlakon” darbība un specifika, tiek veikts uzņēmuma zīmola “Pērtnieku Gardumi” mārketinga vides novērtējums un mērķtirgus raksturojums. Trešajā daļā darba autore iegūst uzņēmuma zīmola “Pērtnieku Gardumi” klientu un darbinieces viedokli par uzņēmuma īsteno marketinga komunikāciju un tās ietekmi uz patērētājiem. Darba noslēgumā autore izanalizē iegūtos rezultātus, veic secinājumus un sniedz priekšlikumus uzņēmuma SIA “Vlakon” zīmola “Pērtnieku Gardumi” mārketinga pilnveidošanai. Darba apjoms sastāda 81 lappusi, 15 tabulas, 16 attēlus un 3 pielikumus. Darbā tika izmantotas 56 literatūras un avotu vienības. Atslēgas vārdi: mārketings, mārketinga komunikācija, zivju un kulinārijas izstrādājumi.

The aim of the bachelor's thesis "Marketing communication and possibilities of its improvement in the company SIA "Vlakon" is to study and analyze the theoretical aspects of marketing communication and evaluate the marketing communication in the company SIA "Vlakons" for the brand "Pērtnieku Gardumi" in order to develop proposals for the improvement of marketing communication. The first part of the work consists of the analysis of the theoretical materials of marketing communication and its influence. In the second part, the operation and specifics of the company SIA "Vlakon" are described, the marketing environment of the company brand "Pērtnieku Gardumi" is evaluated and the characteristics of the target market are performed. In the third part, the author of the work obtains the opinions of customers and employees of the company brand "Pērtnieku Gardumi" about the company's marketing communication and its impact on consumers. At the end of the work, the author analyzes the obtained results, draws conclusions and makes proposals for improving the marketing of the brand "Pērtnieku Gardumi" of the company SIA "Vlakon". The volume of the work consists 81 pages, 15 tables, 16 images and 3 appendices. 56 units of literature and sources were used in the work. Keywords: marketing, marketing communication, fish and culinary products.
Marketing communication and possibilities of its improvement in the company “Vlakon” LTD.
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; mārketings; mārketinga komunikācija; zivju izstrādājumi; kulinārijas izstrādājumi