Lietojumprogrammu instalāciju izveides risinājumi - Zālītis, Mārtiņš (Latvijas Universitāte, 2010)
Bakalaura darbā „Lietojumprogrammu instalāciju izveides risinājumi” mērķis ir izanalizēt lietotājam draudzīgas un nedraudzīgas instalācijas, kā arī salīdzināt instalāciju veidošanas rīkus, norādot uz to stiprajām un vājajām pusēm. Lai izpētītu instalāciju izveides iespējas tiek izmantota tīmeklī pieejamā informācija, autora darbs ar instalāciju rīkiem un to novērtējums. Parādīta sarežģītas instalācijas uzbūve, kas izveidota ar NSIS instalāciju rīku, kuru arī autors atzīst par labāko risinājumu šobrīd.

Bachelor work "Solutions for software applications’ installing" target is to analyze the user-friendly and unfriendly installation, as well as to compare the setup creator tools, including their strengths and weaknesses. To explore the feasibility of build up setups wiring is used for web-accessible information, the author's work with the installations’ tools and their evaluation. In work is shown the complex structure of the installation, builded by NSIS installation tool, which author recognizes as the best solution, now.
Solutions for software applications' installing
Keywords: Datorzinātne