Uzņēmuma SIA "Scope Technologies" saimnieciskās darbības novērtējums - Bernharde, Dace (Latvijas Universitāte, 2016)
Maģistra darba temats ir „Uzņēmuma SIA „Scope Technologies’’ saimnieciskās darbības novērtējums”. Darba mērķis ir veikt SIA „Scope Technologies”, Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas nozares un konkurentu saimnieciskās darbības rādītāju analīzi uzņēmuma darbības uzlabošanas iespēju noteikšanai. Mērķa sasniegšanai tika izvirzītie uzdevumi ir veikt IT nozares raksturojumu un apskatīt IT nozares likumdošanas prasības, speciālajā literatūrā izpētīt saimnieciskās darbības analīzes metodes un veikt uzņēmuma SIA „Scope Technologies” saimnieciskās darbības stāvokļa novērtējumu, izmanotojot saimnieciskās darbības analīzes metodes. Maģistra darbā autore konstatē problēmas, kas skar uzņēmuma saimnieciskās darbības attīstību un piedāvā priekšlikumus to risināšanai.

Master's thesis: Business analysis in company SIA „Scope Technologies’’ The aim is to carry out SIA "Scope Technologies' Information and Communication Technologies industry and competitor analysis of the economic performance of the company's opportunities for performance improvement. The target was to achieve the tasks it is to make the IT industry characteristics and look at the IT industry's regulatory requirements, the specialized literature to explore the operating methods of analysis and make a company "Scope Technologies" operating condition assessment, using operating methods of analysis. Master's work, the author notes the challenges facing the company's development of economic activities and offer proposals to solve them.
Business analysis in company SIA "Scope Technologies"
Keywords: Ekonomika; saimnieciksās darbības analīze; IT nozare; novērtējums; analīze