Latvijas iekšējais tirgus un produktu kvalitāte - Latvijas Universitāte; Karlsone, I. (Latvijas Universitāte, 1999)
Zinātnisko rakstu krājumā apkopotas Latvijas Universitātes Tirgvedības un kvalitātes vadības institūta un LLU Pārtikas tehnoloģijas fakultātes speciālistu pēdējo pētījumu atziņas uztura zinātnē.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics; Pārtikas rūpniecība; Pārtikas tehnoloģija; Produktu kvalitāte; Iekšējais tirgus; Investīcijas; Reklāma; Sociālā infrastruktūra; Food industry and trade; Food product quality