Finanšu pakalpojumu raksturojums SEB bankā - Klāsone, Iveta (Latvijas Universitāte, 2016)
Bakalaura darba tēma ir „Finanšu pakalpojumu raksturojums A/S SEB bankā”. Bakalaura darba mērķis ir izanalizēt SEB bankas produktu klāstu un sniegt priekšlikumus tā pilnveidošanai. Darba pirmajā nodaļā autore apskata SEB bankas vēsturisko attīstību, bankas pakalpojuma jēdzienu un SEB bankas piedāvāto pakalpojumu klāstu. Otrajā nodaļā tiek analizēti SEB bankas norēķinu produkti, noguldījumu un kreditēšanas pakalpojumi, izmantojot statistiskos datus par banku produktu attīstību laika posmā no 2011. gada līdz 2015. gadam. Darba trešajā nodaļā autore apskatīja iespējamās SEB bankas produktu inovācijas perspektīvas. Darba noslēgumā autore sniedz secinājumus un priekšlikumus. Bakalaura darba apjoms ir 69 lapas, 5 tabulas, 29 attēli, izmantoti 59 literatūras avoti.

This bachelor’s degree thesis is Characteristics of financial services by A/S SEB bank. Bachelor diploma’s objectives are to analyze A/S SEB bank financial services, as well as to make a proposal on improving it. In the first part financial services are reviewed from the theoretical prospective and to study SEB Bank’s history and development in Latvia. In the second part the author analyzes the payment deposit and lending services, financial services statistics are being analyzed using period from year 2011 to 2015. In the third part the author looked at the potential A/S SEB bank product innovation perspective. In the bachelor’s thesis the author offers resume, and brings forward suggestions. Bachelor diploma contains 69 pages, 5 diagrams, 29 pictures and 59 literature sources.
Characteristics of financial services by A/S SEB bank
Keywords: Ekonomika; SEB bankas produkti; komercbanka; banku sistēma; SEB bank services; banking