Minti oņofi: boŋgo kniga udihǝʒi oņowǝ tatusūji - Snejder, E.R. (Ucpedgiz, 1932)
Mācību grāmata udehiešu valodas apgūšanai. Teksts tulkots krievu valodā.
Наша грамота: книга по обучению грамоте на языке удэ
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics::Other languages::Altaic languages; Tungus languages; Udekhe language; Tungusu valodas; Udehiešu valoda