Algoritmi grafu 3-līmeņu planarizācijai - Nāgele, Ieva (Latvijas Universitāte, 2011)
Darbs „Algoritmi grafu 3-līmeņu planarizācijai” apraksta izstrādi programmatūrai, kas ļauj veikt 3 līmeņos planarizējama koka paplašināšanu un atrast kokus, kurus nav iespējams planarizēt 3 līmeņos, kā arī nodrošina funkcijas koku izomorfisma pārbaudei. Atslēgas vārdi: 3 līmeņu planarizācija, koku izomorfisms, C++.

The paper "Algorithms for 3-layer planarization of graphs" describes the development of software which allows accomplish extension of three-layer planarization of tree and discovers trees that cannot be planarized in 3 layers. The softwere also provide functions for verifying isomorphism of trees. Keywords: three-layer planarization, tree isomorphism, C++.
Algorithms for 3-layer planarization of graphs
Keywords: Datorzinātne