Vāciešu dzīves līmeņa atainojums televīzijas reklāmu attēlos un tekstos - Krauja, Līga (Latvijas Universitāte, 2007)
Krauja Līga. Vāciešu dzīves līmeņa atainojums televīzijas reklāmās attēlos un tekstos: Bakalaura darbs. Rīga: Latvijas Universitāte, 2007 Darba apjoms 38 lpp Darbā tiek apskatīta vāciešu dzīves līmeņa parādīšanās televīzijas reklāmās. Īpaša uzmanība tiek pievērsta tam, kā vāciešu dzīves līmenis tiek attēlots reklāmu tekstos: rakstītos, mutiskos un ar attēlu palīdzību. Darba mērķis ir saprast reklāmas uzbūvi un, pamatojoties uz to, analizēt televīzijas reklāmas, arī atsevišķus reklāmas piemērus, lai parādītu kādā veidā tajās tiek attainots vāciešiem raksturīgs dzīvesveids un viņu dzīves vērtības. Televīzijas reklāma Vāciešu dzīves standarts Reklāmas analīze

Krauja Līga. The ways of showing the german lifestyle in words and pictures in TV – advertisement. Bachelors paper. Rīga: LU, 2007 Volume of work 38 pages This Bachelors paper examines the appereance of german lifestyle in TV – advertisement. Special attention is turned to the way, how the german lifestyle is showed in text in TV – advertisement: in written text, in oral text and with picture support. The main aim of this bachelors paper is to understand the structure or Advertisement and based on this structure to analyse the examples of TV – advertisement, with purpose to show how the german lifestyle and their values are portrayd in TV – advertisement. TV – advertisement German lifestyle Analysis of TV - advertisement
The Ways of Showing the German Lifestyle in TV - Advertisement in Words and Pictures
Keywords: Vācu filoloģija