Prombūtnes uzskaites moduļa izstrāde personālvadības sistēmā. - Mozaļevskis, Rihards (Latvijas Universitāte, 2017)
”PROMBŪTNES UZSKAITES MODUĻA IZSTRĀDE PERSONĀLVADĪBAS SISTĒMĀ” ir kvalifikācijas darbs, kurā tikai izstrādāts uzkrātā atvaļinājuma uzskaites modulis tīmekļa mākoņrisinājumam “Tildes Jumis - Personālvadība”. Izstrādātais modulis nodrošina iespēju lietotājiem noteikt, pēc kādiem kritērijiem aprēķināt uzkrāto atvaļinājumu, kā arī to aprēķināt, ņemot vērā citos sistēmas moduļos reģistrētos notikumus – darba attiecību sākšanas datumu, jau izmantotos atvaļinājumus, informāciju par bērniem u.c. Modulis tik izstrādāts pēc testu virzītās izstrādes principa. Sistēma ir izstrādāta izmantojot Microsoft .NET Core ietvaru, Angular ietvaru un citas jaunākās tīmekļa tehnoloģijas.

“DEVELOPMENT OF ABSENCE ACCOUNTING MODULE OF HUMAN RESOURCE MANAGEMENT SYSTEM” is a thesis in which the author developed a module for calculating the accumulated vacation time of employees. The module is a part of a cloud-based web application “Tildes Jumis - Personālvadība”. The developed module lets a user define how the available vacation days will be calculated and calculates them, considering information that is registered in other system modules, like date when employee has start working, information about children and other information. The module is developed following the test-driven development approach. The system is developed using Microsoft .NET Core framework, Angular framework and other latest web technologies.
Development of absence accounting module of human resource management system.
Keywords: Datorzinātne; uzņēmuma vadības sistēma; personālvadība; tīmekļa programmatūra; .NET