Matemātiskās spēles ekstensīvajā formā - Adetu, Kārlis (Latvijas Universitāte, 2016)
Bakalaura darbā tiek apskatītas spēles ekstensīvajā formā. Darba mērķis ir aprakstīt tieši šīm spēlēm raksturīgos jēdzienus un arī dot vairāku pazīstamu spēļu piemērus šo jēdzienu ilustrēšanai. Darbs ir metodiska rakstura, tāpēc tā pielikumā ir iekļauti vairāki uzdevumi un to atrisinājumi, kas domāti teorijas labākai saprašanai.

The Bachelor's paper examines extensive form games. The goal of this work is to describe concepts that are characteristic of the extensive form games and to give examples of a number of well-known games to ilustrate these concepts. The work is methodological, so the appendix of the work contains many exercises with solutions, to make sure that the theory is properly understood.
Mathematical games in extensive form
Keywords: Matemātika; spēļu teorija; normālforma; Neša līdzsvars; ekstensīvā forma; atmuguriskā indukcija