Sociāli emocionālās kompetences attīstīšana rotaļās 5-6 gadus veciem bērniem pirmsskolas izglītības iestādē - Čuikina, Kristīne (Latvijas Universitāte, 2020)
Kvalifikācijas darba ‘’Sociāli emocionālās kompetences attīstīšana rotaļās 5-6 gadus veciem bērniem pirmsskolas izglītības iestādē’’, mērķis ir analizēt rotaļas sociāli emocionālās kompetences attīstības veicināšanai 5-6 gadus veciem bērniem rotaļnodarbībās.

The aim of the Qualification work “Developing socio-emotional competence in play for children aged 5-6 in a pre-school education” is to analyze child’s play for promoting the development of socio-emotional competence for children aged 5-6 in the playing activities.
Developing socio-emotional competence in play for children aged 5-6 in a pre-school education
Keywords: Pedagoģija; Sociāli emocionālās kompetences attīstīšanas; Rotaļu nozīme; Vadīšana; 5-6 gadus veciem bērniem; Attīstība