Domēna specifiskās valodas redaktora izstrāde - Cimermanis, Ralfs (Latvijas Universitāte, 2019)
Kvalifikācijas darba “Domēna specifiskās valodas redaktora izstrāde”ietvaros tika veikta jaunas programmatūras izstrāde, kas aizstātu apdrošināšanas platformas Bamboo eSales rīka redaktoru.eSales ir rīkukopums, kurugalvenā funkcija ir apdrošināšanas tīmekļa vietņu satura pārvaldīšana unattēlošanaplatformas lietotājiem.eSales redaktora galvenā funkcija ir izstrādātājiem viegli veidot un rediģēt dinamiski veidotas eSales tīmekļa vietnes. Jaunasprogrammatūras izstrādes mērķis ir aizstāt eSales redaktoru, kurš ir veidots uz vecām tehnoloģijām, un galveno kārt uzlabot eSales redaktora efektivitāti.

Within the frameworkof the qualification work “Domain-specific language editordevelopment”, a new software development was carried out to replace old insurance platforms bamboo eSales tool editor.eSales is a set of tools whose primary function is managing and displaying the contents of insurance websites for the users of the platform.eSales editors’ main function is for developers to easily create and edit dynamically designed eSales websites. Thegoal of the new software development is to replace the old eSales editor, built on old technologies, and to improve the efficiency of the eSales editor in the first place.
Domain-specific language editor development
Keywords: Datorzinātne; Electron; TypeScript; React; Spējā izstrāde; XML