Spēle priekš Nokia N900 - Haļeckis, Artjoms (Latvijas Universitāte, 2010)
Šī kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt funkcionālu un lietojamu programmatūru priekš Nokia N900 ierīces pēc spējās programmatūras izstrādes metodes. Darba gaitā tika izmantotas visas metodes iespējas, lai gala produkts pilnīgi atbildētu klienta prasībām. Iegultās programmatūras tirgus strauji attīstās, tāpēc ir liels pieprāsījums pēc stabīlās, ātrās un kvalitātīvās iegultās produkcijas. Darba gaitā izstrādātā spēle – “Project Sheldon” ir konkurentspējīgs produkts, kas cenšās atbilst visiem trīm kritērijiem. Izstrādes laikā bija ne tikai iegūtas jaunas un svarīgas zināšanas par iegultām sistēmām, bet arī iegūta pieredze pastāvīgā projekta izstrādē.

The objective of this qualification work is to implement functional and usable program for Nokia N900 device using Agile method. During the work all possibilities and benefits of this method were used to meet client’s requirements. Embedded market is growing and developing extremely fast and that’s why there is a growing demand for stable, fast and quality products. The created game – “Project Sheldon” is competitive product that tries to fit all these three criteria. During the implementation not only new and important knowledge about embedded systems were received, but also the experience in creating standalone projects.
Game for Nokia N900
Keywords: Datorzinātne