Latvijas Universitātes rektors un goda biedrs profesors Mārtiņš Bīmanis - Gavare, Daina (LU Bibliotēka, 2017)
Raksts iekļauts LU Bibliotēkas veidotajā virtuālajā izstādē "Pēc diviem mirkļiem 100 gadi : rektoru galerija"
Keywords: Rektori - Latvijas Universitāte; Vēsture - Latvijas Universitāte; Būvniecības vēsture; Research Subject Categories::TECHNOLOGY::Civil engineering and architecture::Building engineering