Reto un izzūdošo Latvijas savvaļas orhideju bioloģiskās īpatnības in situ un in vitro - Belogrudova, Inta (Daugavpils Universitāte, 2012)
Promocijas darbs (publikāciju kopa) tika izstrādāts V/a „Nacionālais Botāniskais dārzs Augu valsts bioloģiskās daudzveidības in vitro saglabāšanas nodaļā laika posmā no 2008. līdz 2011. gadam. Ģenētiskie pētījumi tika veikti LU Bioloģijas institūta Augu Ģenētikas laboratorijā 2010. un 2012. gadā.
promocijas darba kopsavilkums-publikāciju kopa
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Biology::Terrestrial, freshwater and marine ecology; Bioloģija; Ekoloģija; Zinātnisko publikāciju kopa