Konkursa reģistrs - Šakera-Pelcmane, Katrīna (Latvijas Universitāte, 2016)
Konkursa reģistrs ir sistēma apdrošināšanas konkursu un cenu aptauju pārvaldīšanai. Sistēma ir paredzēta lietošanai AAS “BALTA” lokālajā tīklā. Ar Konkursa reģistra sistēmas palīdzību var efektīvi organizēt konkursa dokumentu pārvaldīšanas procesus, meklēšanas funkcijas, kā arī atgādinājumu veidošanu un automātisku izsūtīšanu uz lietotāju e-pastiem.

“Konkursa registrs” is a system that supports management of insurance tenders. This system is designed for the use of insurance company’s AAS “BALTA” local network. With the help of “Konkursa reģistrs” users can effectively organize tender management processes, search functions as well as receive automatic reminders to their e-mail addresses.
Insurance tender management system
Keywords: Datorzinātne; vb.net; javascript; Visual studio 2013 for web; aprdrošināšana; insurance