SIA “Apranga SLV” saimnieciskās darbības analīze un tālākās attīstības iespējas - Kozlova, Veronika (Latvijas Universitāte, 2019)
Maģistra darba tēma ir SIA “Apranga SLV” saimnieciskās darbības analīze un tālākās attīstības iespējas. Darba mērķis ir izanalizēt SIA “Apranga SLV” saimniecisko darbību un izstrādāt priekšlikumus turpmākai uzņēmuma attīstībai. Maģistra darba pirmajā daļā autore veic mazumtirdzniecības nozares analīzi. Otrajā daļā apraksta saimnieciskās darbības teorētisko raksturojumu. Trešajā daļā autore veic saimnieciskās darbības novērtējumu Stradivarius, izpētot uzņēmuma ekonomisko informāciju. Ceturtajā daļā autore novērtē Stradivarius saimnieciskās darbības rādītājus, salīdzinot ar citiem uzņēmumiem un nozares vidējiem rādītājiem. Darba beigās tiek izstrādāti secinājumi un priekšlikumi. Maģistra darbs sastāv no 119 lapām, satur 21 formulu, 29 attēlus, 18 tabulas un 22 pielikumus.

The title of the Master’s thesis is “Analysis of LTD “Apranga SLV” economics activities and further development possibilities”. The aim of the thesis is to analyze economic activities of LTD “Apranga SLV” and work out suggestions for further development of the company. In the first chapter of the Master’s thesis the author analyzes the retail sector. In the second chapter the author describes the economic activities in theory. In the third chapter the author makes assessment of economic activity in the Company, by analyzing its economic information. In the fourth chapter the author compares Stradivarius economic activity with other companies and average indicators in retail sector. Master’s thesis consists of 119 pages, including 21 formulas, 29 pictures, 18 tables and 22 supplements.
Analysis of LTD "Apranga SLV" economics activities and further development possibilities
Keywords: Ekonomika; saimnieciskā darbība; attīstība; mazumtirdzniecība; economic activity; development