Eisstauungen an der Duena: Keggum, Ringmundshof (11.,13.,17.04.1904.) - Kupfer, Karl Reinhold (My University, 1904)
Foto 1: Reste der grossen Eisstauung bei Keggum. Um zenseittigen Ufer zw. Stütten (...) jaunāka Durchbrick v. Düna. Foto 2: Eiswall am v. Dünauf. unterh. Ringamundshof. Blick stromed. Foto 1: Ledus sastrēgumu paliekas pie Ķeguma. Abos krastos ap jaunāko izrāvienu Daugavā. Foto 2: Ledus "siena" Daugavas krastā pie Rembates. Skats pa straumei. (LU Muzeja Botānikas un mikoloģijas kolekcija M1613/288)
Ledus sastrēgumi Daugavā: Ķegums, Rembate (11.,13.,17.04.1904.)
Eisüberlastung in Kegum, Rembat (11.,13.,17.04.1904.)
K. R. Kupfera 1904. gada aprīlī fotografētie ledus sastrēgumi Daugavā pie Ķeguma un Rembates ar autora aprakstu. K. R. Kupfer's photographed ice jams in Daugava near Kegum and Rembat on April 1904, with a autor's description. K. R. Kupfer fotografierte am April 1904 Eisstauungen in der Daugava beimbat Kegum und Remit einer Beschreibungvom Autor.
Keywords: ledus sastrēgumi; Eissatuungen; Eisüberlastung; ice jams; Ķegums; Keggum; Rembate; Ringmundshof; Daugava; Düna; Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Earth sciences