Latwijas wehsture [Latvijas vēsture], 2 daļas - Krodznieks, Jānis (A. Gulbja apgādībā, 1920)
Pirmā daļa: Aizvēsture ; Otrā daļa: Feodālisms
Latvijas vēsture
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Latvijas vēsture; Etnoloģija, latviešu; Folklora, latviešu; Livonijas vēsture; Latvijas historiogrāfija; Lettlands Geschichte; Livlands Geschichte; Ethnologie, lettischen; Folklore, lettischen; Latvian history; Ethnology, Latvian