SAP Hybris produktu uzglabāsanas un piedāvajumu ķedes lietotne - Verdiša, Katerīna (Latvijas Universitāte, 2018)
Kvalifikācijas darba ietvaros tika apskatīta un aprakstīta SAP Hybris Commerce platformā izstrādātā lietotne, kas ir saistīta ar produkta uzglabāšanas un piedāvājuma ķēdes atspoguļojumu. Izmantojot doto lietotni, lietotājs var sekot produkta piegādes procesam sākot no noliktavas atrašanās vietas līdz veikalam kā arī līdz pašam pasūtītājam. Piegādes punkti un ķēdes tiek atspoguļotas uz pasaules kartes vektorgrafikas formātā, izmantojot klienta, noliktavas un veikala atrašanas vietas koordinātas. Dotā lietotne ir ļoti ērta, jo klientam ir iespēja redzēt un izvēlēties sev vispiemērotāko piegādēs iespēju no visām piedāvātām iespējām. Lietotne tika izstrādāta izmantojot SAP Hybris Commerce platformu, kas ir viena no pieprasītākajām e-komercijas realizācijas platformām. Tā tika realizēta kā daļa no internetveikala, kas dod iespēju integrēt to jebkuros e-komercijas projektos. Izstrādes laikā tika izmantotas HTML, LESS un JavaScript programmēšanas valodas.

Within the framework of the qualification paper, the author reviewed and described the application developed by the SAP Hybris Commerce platform, related to the presentation of the product storage and supply chain. By using the given application, the user can track the delivery process of the product from the warehouse to the store as well as to the customer. Supply points and chains are depicted on the world map in vector graphic format, by using the coordinates of the customer, warehouse and store’s location. This application is very convenient because the customer has the opportunity to see and choose the most suitable delivery option from the all given choices. The application was developed on the SAP Hybris Commerce platform, which is one of the most sought after e-commerce platforms. It was implemented as part of an online store, which gives an opportunity to integrate it into any e-commerce project. The HTML, LESS and JavaScript programming languages were used during the development.
SAP Hybris Product Warehousing and Supply Chain Application
Keywords: Datorzinātne; SAP; Hybris; SAP Hybris Commerce; Javascript; HTML