Pētera Šmita vēstule Jānim Misiņam lūgums ziņot par priekšlasījumu Rīgas Latviešu biedrības Zinību komisijas sapulcē - Šmits, Pēteris (My University, 1932)
Atklātne - atgādinājums par tematu un nosaukumu J. Misiņa priekšlasījumam Rīgas Latviešu biedrības Zinību komisijas sēdē 1932. gada 4. martā
A. g. J. Misiņa kgs
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; Šmits Pēteris; Misiņš Jānis; Rīgas Latviešu biedrības Zinību komisija