Procesu nodrošināšanas platforma - Buile, Linda (Latvijas Universitāte, 2022)
Kvalifikācijas darbs apraksta Apdrošināšanas atlīdzību pieteikumu procesu nodrošināšanas sistēmu, kura sastāv no divām sistēmām: Apdrošināšanas atlīdzību pieteikumu reģistrācijas lietotnes un Apdrošināšanas atlīdzību pieteikumu formu validācijas un apstrādes sistēmas. Lietotne izmanto Apdrošināšanas atlīdzību pieteikumu formu validācijas un apstrādes sistēmas REST API, kas tiek lietots apdrošināšanas klientu jeb lietotnes lietotāju autentifikācijai, apdrošināšanas atlīdzību pieteikumu izveidei un izveidoto pieteikumu apskatei. Lietotne realizēta JavaScript valodā, izmantojot Vue.js ietvaru, formu validācijas un apstrādes sistēma papildināta ar lietotāju moduli, kas izstrādāts Python valodā, izmantojot FastAPI ietvaru.

The paper describes Insurance Claims Application Process Assurance System, which consists of two systems: Insurance Claims Registration Application and Insurance Claim Form Validation and Processing system. Application uses Insurance Claim Form Validation and Processing system’s REST API, which is used for insurance client (application user) authentication, insurance claim creation and for viewing submitted insurance claims. Application is developed in JavaScript programming language using Vue.js framework. Added user module which was developed in Python using FastAPI framework in Insurance Claim Form Validation and Processing system.
Process provisioning platform
Keywords: Datorzinātne; apdrošināšanas pieteikums; Vue.js; JavaScript; Python; FastAPI