Konveja dzīves spēle (lietotne) - Gadirovs, Vadims (Latvijas Universitāte, 2018)
Konveja dzīves spēle (lietotne) ir lietotne, kas simulē angļu matemātiķā Džona Konveja istrādāto šūnu automātu. Lietotājs var patstavīgi izveidot šūnu automāta konfigurāciju vai ielādēt no ārpus izveidotiem failiem, un redzēt izveidotas konfigurācijas simulāciju. Konfigurācijas darbības laikā lietotajs var arī mainīt esošo konfigurāciju. Lietotnēs izstrādei tik izmantota C++ programmēšanas valoda un OpenGL attēlošanas tehnoloģijas.

Conway game of life (application) is application, that simulates british matematician John Conway cellular automation. User can manually create automaton configuration and can load data from files, and see the evolution of configuration. User also can change and modify configuration during application work in realtime.
Conway game of life (application)
Keywords: Datorzinātne; Šūnu automāti; evolūcija; lietotne; Džons Konvejs; dzīves spēle