Pokera spēles optimizācija, izmantojot AI: mācīšanās no pieredzes un nepilnīgas informācijas - Birks, Aleksandrs (Latvijas Universitāte, 2025)
Pokera spēles optimizācija, izmantojot AI: mācīšanās no pieredzes un nepilnīgas informācijas

Optimization of Poker Play Through AI: Learning from Experience and Incomplete Information
Optimization of Poker Play Through AI: Learning from Experience and Incomplete Information
Keywords: Datorzinātne