Uzņēmuma SIA ”SKRŪVE” darbības finanšu analīze laika posmā no 2018. līdz 2021. gadam - Guseva, Valerija (Latvijas Universitāte, 2023)
Bakalaura darba tēma ir “Uzņēmuma SIA ”SKRŪVE” darbības finanšu analīze laika posmā no 2018. līdz 2021. gadam”. Bakalaura darba tēmas aktualitāti ir pamatota ar to, ka katram uzņēmumam jāveic finanšu analīzi lai būtu priekšstats par uzņēmuma saimniecisko darbību un finanšu stāvokli. Lai vadība spētu savlaicīgi atklāt krīzes attīstības pazīmes, kas nākotnē rada bankrota draudus. Ka arī otrādi, lai veiktu papildus procedūras esošas finansiālas rezultātu palielināšanu un kopējo uzņēmuma attīstīšanu. Bakalaura darba mērķis ir balstoties uz teorētisko un praktisko informāciju veikt SIA “SKRŪVE” finanšu darbības analīzi, lai izdarītu secinājumus par uzņēmuma darbību un izstrādātu priekšlikumus uzņēmuma turpmākai attīstībai. Darbā tiek pētīts laika periods no 2018. līdz 2021. gadam. Atslēgvārdi: finanšu analīze, finanšu rādītāji, finansiālais stāvoklis, SIA “SKRŪVE”.

The topic of the bachelor's thesis is "The financial analysis of the company “SIA SKRŪVE” during the period from 2018 to 2021" The relevance of the topic of the bachelor's thesis is based on the fact that every company must perform a financial analysis to have an overview of the company's economic activity and financial condition. The analysis allows the management timely detect the signs of the development of the crisis, prevent the threat of bankruptcy in the future and carry out additional procedures for increasing existing financial results and development of the company. The aim of the bachelor thesis is to analyse the financial operation of SIA "SKRŪVE" based on theoretical and practical information in order to make conclusions about the activity of the company and provide proposals for future development. The period of analysis is from 2018 to 2021. Keywords: financial analysis, financial indicators, financial position, SIA "SKRŪVE".
The financial analysis of the company “SIA SKRŪVE” during the period from 2018 to 2021
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; finanšu analīze; finanšu rādītāji; finansiālais stāvoklis; SIA “SKRŪVE”